ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Γιάνγκ η "πρώτη" του Ολυμπιακού

Χωρίς Γιάνγκ η "πρώτη" του Ολυμπιακού

Με αρκετές απουσίες θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Το "παρών" στην πρώτη θα δώσουν πάντως τέσσερις παίκτες από την Basket League.

Η ώρα της δουλειάς έφτασε για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι τη Δευτέρα (17/8) θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ μία μέρα αργότερα (18/8) θα ξαναπατήσουν το παρκέ του ΣΕΦ. Εν τη απουσία των διεθνών (Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Αγραβάνης, Ντάνιελ Χάκετ, Ματ Λοτζέσκι, Νίκολα Μιλουτίνοφ) πάντως, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν μαζί τους αρκετούς παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι, για να βοηθήσουν στις προπονήσεις.

Ο λόγος για τους Μάριο Μπατή, Γιάννη Καλαμπόκη, Χριστόφορο Στεφανίδη και Φίλιππο Καλογιαννίδη, οι οποίοι θα δώσουν το "παρών" στην "πρώτη" των Πειραιωτών. Παρεμπιπτόντως, σήμερα (16/8) έφτασε στη χώρα μας ο Οθέλο Χάντερ, ενώ αύριο "προσγειώνεται" ο Ντι Τζέι Στρόμπερι. Τέλος, όσον αφορά τον Πάτρικ Γιάνγκ, ο Αμερικανός σέντερ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, αφού είχε κάποιες μέρες άδειας παραπάνω επειδή θα εκτελέσει χρέη κουμπάρου στις ΗΠΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ