ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαλπερίν: "Ακόμα δεν κάναμε τίποτα"

Χαλπερίν: "Ακόμα δεν κάναμε τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν μίλησε για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Σιένα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας για το πλεονέκτημα έδρας των "ερυθρολεύκων".

Ο Ισραηλινός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό και τη φετινή προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 1997...

" Αυτή είναι η τρίτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό και μπορώ να πω ότι φέτος έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από κάθε άλλη φορά", ήταν αρχικά τα λόγια του Χαλπερίν.

Ο γκαρντ των "ερυθρολεύκων" αναφέρθηκε και στην πορεία των Πειραιωτών τη σεζόν που διανύουμε: " Στην αρχή είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και χάσαμε κάποια παιχνίδια. Πλέον, όμως δείχνουμε να είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση.

Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο μας στην Ευρωλίγκα και είμαστε πρώτοι και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα σημαντικά παιχνίδια, πάντως είναι μπροστά μας. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα...".

Ο Χαλπερίν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις διαφορές που έχει η φετινή ομάδα με την περυσινή: " Όπως είπα ξανά η αυτοπεποίθηση είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει φέτος. Αυτό είναι που μετράει. Φέτος μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

Τέλος μίλησε και για το πλεονέκτημα έδρας: " Τα δύο πρώτα παιχνίδια που είναι στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση. Τα πρώτα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά.

Το κλειδί σ' αυτές τις αναμετρήσεις είναι να μπούμε στο γήπεδο δυναμικά και να παίξουμε εξίσου σκληρά σε όλη την διάρκεια. Όπως είπα, θα είναι μακριά η σειρά. Η ομάδα που θα έχει τον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας θα είναι αυτή που θα προκριθεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ