ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάκετ: "Οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη"

Χάκετ: "Οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη"

Με ένα πολύ συναισθηματικό post στον λογαριασμό του στο Instagram o Ντάνιελ Χάκετ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του, παραδεχόμενος ότι είναι πολύ στεναχωρημένος εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, αφού τελικά θα χρειαστεί να μείνει 6 μήνες εκτός παρκέ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (απόσπαση του τένοντα του δικεφάλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα ), κάτι που αναγκάζει τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά για να ψάξει για τον αντικαταστάτη του .

Πέρα ωστόσο από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι. Πρωτίστως αυτό βασικά είναι που απασχολεί άπαντες στο Λιμάνι, με τον Ιταλό γκαρντ να σπεύδει με ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram να παραδεχθεί ότι έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ, ευχαριστώντας παράλληλα τους φίλους του Ολυμπιακού για την στήριξη. Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού έγραψε:

" Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθώ αυτό που συνέβη, αλλά πρέπει να εκτιμήσω το ταξίδι και να παραμείνω θετικός! Ευχαριστώ όλους σας για τα μηνύματά σας και την στήριξή σας. Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ευρώπη! #goreds #olympiacosbc #keeppushing". Παρακάτω μπορείτε να δείτε το post του Χάκετ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ