ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάκετ: "Η ομάδα γύρισε το ματς, όχι εγώ"

Χάκετ: "Η ομάδα γύρισε το ματς, όχι εγώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάνιελ Χάκετ με 18 πόντους και 5 ασίστ, ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στον τρίτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός γκαρντ, όμως, τόνισε πως η ομάδα κατάφερε να γυρίσει το ματς και όχι εκείνος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με σκορ 75-89 και έκανε το 3-0 στην σειρά των playoffs. Ο Ιταλός γκαρντ ήταν ο MVP της αναμέτρησης, με 18 πόντους (3/4τρ) και 5 ασίστ, και σε δηλώσεις του στον OTE-TV επεσήμανε πως δεν γύρισε το ματς εκείνος, αλλά η ομάδα.

Ο Ντάνιελ Χάκετ σχολίασε τα εξής: "Ξεκινήσαμε αργά στο παιχνίδι, πήραν το προβάδισμα και έλεγξαν τον ρυθμό. Η ΑΕΚ είναι πάντα επικίνδυνη στην έδρα της. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός στο παιχνίδι μας και να κάνω τα play μας. Δεν ήμουν μόνο εγώ. Όλο το θέμα ήταν η ομάδα.

Η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη στο ανοικτό γήπεδο, όπου σκόραρε αρκετούς εύκολους πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές στιγμές. ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα, παίξαμε εξαιρετικά στην τελευταία περίοδο, ενώ ο Βασίλης (Σπανούλης) και άλλοι παίκτες έβαλαν μεγάλα σουτ. Η ομάδα κατάφερε να γυρίσει το ματς, όχι εγώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ