ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους"

Χάινς: "Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους"

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε Facebook και Twitter, ο Κάιλ Χάινς ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που του έδειξε την τελευταία διετία. Ανανέωσε ο Μπαρτζώκας για δύο χρόνια ακόμα

Ο Κάιλ Χάινς με προσωπικό του μήνυμα μέσω των προσωπικών του σελίδων σε Facebook και Twitter ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που του έδειξαν την τελευταία διετία.

Ο Αμερικανός άσος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ανακοινώθηκε επισήμως από τους Μοσχοβίτες, υπογράμμισε πως δεν μπορεί να βρει λόγια για να εκφράσει την υποστήριξη που ένιωσε αυτά τα δύο χρόνια.

"Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό και όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού που με άφησαν να είμαι μέρος από τη ζωή τους αυτά τα τελευταία δύο χρόνια. Μου δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσω νέους φίλους και να μοιραστώ αναμνήσεις που θα μου μείνουν για πάντα.

Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να εκφράσω πόσα η σταθερή σας υποστήριξη και η αγάπη σας σήμαιναν για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους εσάς για μια απίστευτη περίοδο", ήταν τα λόγια του Χάινς.

Πολλοί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού του ευχήθηκαν από κάτω καλή τύχη στην ΤΣΣΚΑ και άλλοι του ανέφεραν ότι δεν έπρεπε να φύγει από την ομάδα, μετρώντας μόνο τα χρήματα.

Επέκταση του συμβολαίου του Μπαρτζώκα

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόσφατα επέκταση στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για άλλα δυο χρόνια, με αυξημένες μάλιστα αποδοχές. Υπήρχε, άλλωστε, ενδιαφέρον από τη Φενέρ που φερόταν διατεθειμένη ακόμη και να πληρώσει το μπάι-άουτ που υπήρχε για να τον πείσει να εργαστεί στην Τουρκία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ