ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Σας ευχαριστώ για αυτή την αξέχαστη χρονιά"

Χάινς: "Σας ευχαριστώ για αυτή την αξέχαστη χρονιά"
INTIME SPORTS

Ο Χάινς επέστρεψε στις ΗΠΑ για διακοπές και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ευχαρίστησε τόσο το κόσμο του Ολυμπιακού, όσο και την ομάδα, για αυτή την αλησμόνητη χρονιά, με τους Πειραιώτες να σημειώνουν το επικό back-to-back.

Ο Κάιλ Χάινς το πρωί της Τρίτης (18/6) αναχώρησε από την Αθήνα για τις ΗΠΑ, επιστρέφοντας στην πόλη του, στο Νιου Τζέρσεϊ, για καλοκαιρινές διακοπές.

Λίγο πριν φύγει έγραψε το εξής μήνυμα στην προσωπικές του σελίδες σε facebook και twitter, χαρακτηρίζοντας αξέχαστη την φετινή χρονιά, στην οποία ο Ολυμπιακός σημείωσε το επικό back-to-bacκ, κατακτώντας για δεύτερη σερί σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός σέντερ έγραψε το εξής: "Heading Back to the States for the Summer!!! Thank You to all the Olympiacos Fans and @olympiacosbc for a memorable year!!!!! #RedChampions".

" Στην επιστροφή για τις Ηνωμένες Πολιτείες για το καλοκαίρι!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα, για αυτή την αξέχαστη και αλησμόνητη χρονιά!!!!! #Kόκκινοι Πρωταθλητές".

Η πρόταση του Ολυμπιακού και η ΤΣΣΚΑ

Πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, υπήρξε συνάντηση του Χάινς με την διοίκηση της ομάδας. Η πρόταση που έγινε, σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα εφημερίδων (ΦΩΣ, Πρωταθλητής), ήταν ύψους 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων για δυο χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάινς έχει στα χέρια του πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που αγγίζει το 1 εκατ. δολάρια, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Ενδέχεται, άλλωστε, να υπάρξει και άλλη πρόταση από την πλευρά των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ