ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Ο Τρινκιέρι ο λόγος που είμαι εδώ"

Χάινς: "Ο Τρινκιέρι ο λόγος που είμαι εδώ"
INTIME SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας, ενώ αναφέρθηκε και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τον Αντρέα Τρινκιέρι. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του "Top-16" της Ευρωλίγκας απέναντι στη Μπεσίκτας και αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τον Αντρέα Τρινκιέρι.

" Νομίζω είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Μετά την πρώτη μας ήττα στο TOP-16 κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν μας άρεσε καθόλου που χάσαμε. Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη. Επίσης το πώς θα λειτουργήσουμε στην επίθεση παίζει μεγάλο ρόλο", δήλωσε ο Χάινς και συμπλήρωσε:

"Δεν λέω πως δεν είχαμε ενέργεια και κίνητρο, δεν ψάχνω για δικαιολογίες, υπήρχε μια κούραση από το ταξίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε νίκες, είμαστε πεινασμένοι και απλά πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά".

Για τον Αντρέα Τρινκιέρι, τον οποίο είχε κόουτς στην ιταλική Βερόλι είπε: " Δεν το έχω ξεχάσει. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ, έχει φοβερό μπασκετικό IQ, έχω μιλήσει με συμπαίκτες μου, τους εξήγησα πόσο καλός είναι. Μπορεί να καταφέρει πολλά και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον με την Εθνική Ελλάδος".

Σερμαντίνι: "Δύσκολο ματς"

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δήλωσε από την πλευρά του: " Ενδέχεται να παίξω αύριο το πρώτο μου παιχνίδι. Πάντα το ντεμπούτο σε μια νέα ομάδα είναι δύσκολο. Αύριο είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας απέναντι στην Μπεσίκτας, η οποία διαθέτει εξαιρετική ομάδα. Έξυπνος και πολύ καλός προπονητής. Είναι πραγματικά πολύ καλός προπονητής, πιστέψτε με, θα κάνει σπουδαία δουλειά στην Εθνική σας και μπορεί να την φτάσει ψηλά".

Ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: " Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, το πρώτο στην έδρα μας και το δεύτερο στη σειρά αυτή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σωστά. Να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να προσέξουμε τον Τζέρελς ο οποίος είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε στην έδρα μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ