ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Είναι μεγάλη πρόκληση για μας"

Χάινς: "Είναι μεγάλη πρόκληση για μας"

Ο Κάιλ Χάινς ξεκαθάρισε ότι για τον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλη πρόκληση να γυρίσει τη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι λέει ο Αμερικανός εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (12/6, 9μ.μ.)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Κάιλ Χάινς εν όψει του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (12/6, 9μ.μ.).

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για το πόσο δύσκολο έργο θα έχει η ομάδα του, αλλά ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

"Θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε από το 0-2. Θα είναι, όμως, και μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς. Το καλό για εμάς είναι ότι αυτή η ομάδα ξέρει από τέτοιες καταστάσεις, έχει εμπειρία από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις", υποστήριξε ο Χάινς και συμπλήρωσε:

"Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ξέρουμε τον τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε φάση ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι τη φορά και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε: "Σύμφωνα με τις πιθανότητες ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κερδίσουμε στο γήπεδο μας. Να παίξουμε καλύτερα από τις προηγούμενες φορές, να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας. Έχουμε επικεντρωθεί μόνο σε αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ