ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπει Τζαβάι ο Ολυμπιακός

Βλέπει Τζαβάι ο Ολυμπιακός
Νάθαν Τζαβάι INTIME SPORTS

Την περίπτωση του Αυστραλού σέντερ Νάθαν Τζαβάι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, εξετάζουν στον Ολυμπιακό (videos)

Μετά την αποχώρηση του Καρλ Χάινς στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει όλο το βάρος τόσο στην αναζήτηση παίκτη που θα τον αντικαταστήσει όσο και στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του θηριώδη Αυστραλού σέντερ, Νάθαν Τζαβάι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Ο 27χρονος (10/10/1986) δυναμικός σέντερ (2.07 ύψος) τον περασμένη Μάη τραυματίστηκε και έκανε επέμβαση στη περόνη του δεξιού του ποδιού.

Έχασε το υπόλοιπο της σεζόν με τους Καταλανούς (οι οποίοι αναγκάστηκαν να πάρουν στην θέση του τον Μαυροκεφαλίδη), έχει μείνει ελεύθερος και η ισπανική ομάδα δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στο αν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο λόγος; Διότι επιθυμούν να αποκτήσουν τον Πολωνό σέντερ της Κάχα, Μάτσεϊ Λάμπε. Ο Ολυμπιακός όμως αναμένεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του στον Τζαβάι, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας, αλλά θα είναι έτοιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ