ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Ίσως χρειαστεί επέμβαση ο Μιλουτίνοβ"

Τζόρτζεβιτς: "Ίσως χρειαστεί επέμβαση ο Μιλουτίνοβ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς εξήγησε πως η παρουσία του Νίκολα Μιλουτίνοβ στα "παράθυρα" του καλοκαιριού είναι αμφίβολη λόγω ενδεχόμενης επέμβασης στα γόνατα.

Οι παίκτες της Σερβίας συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή (15/6) για πρώτη φορά με φόντο τις αναμετρήσεις με Γεωργία (29/6) και Γερμανία (2/7), για το φινάλε της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς καλείται βέβαια να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, αφού δεν υπολογίζει -εν τέλει- ούτε τον Μίλος Τεόντοσιτς ούτε τον Νέμανια Μπιέλιτσα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονταν στην αρχική λίστα που είχε ανακοινώσει.

Πέραν αυτών όμως, ερωτηματικό προέκυψε επίσης με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Όπως εξήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας: " Έχει ακόμη υποχρεώσεις με την ομάδα του, μετά θα μιλήσει με τους γιατρούς της ομάδας. Ίσως χρειαστεί να κάνει επέμβαση στα γόνατα, όπου έχει ενοχλήσεις. Θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, αλλά σίγουρα πρέπει να ξεκουραστεί πρώτα. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του. Θα δούμε τι θα προκύψει από τις συζητήσεις με την ομάδα, αλλά και με τους γιατρούς. Θα σεβαστούμε κάθε απόφαση. Πιστεύω ότι μπορεί να αναβάλλει για λίγο την επέμβαση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αφορά εμένα".

Ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει ταλαιπωρηθεί φέτος με τα γόνατά του, στα οποία έχει τραυματιστεί τρεις φορές στη διάρκεια της σεζόν. Η τελευταία μάλιστα ήταν στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με τη Ζάλγκιρις, με αποτέλεσμα να μείνει αρχικά εκτός δράσης για πέντε μέρες κι εν συνεχεία για άλλες είκοσι, λόγω και του διαστρέμματος που υπέστη στον τέταρτο αγώνα με τη λιθουανική ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ