ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τον καλύτερο μας εαυτό για τον Ολυμπιακό"

"Τον καλύτερο μας εαυτό για τον Ολυμπιακό"

Οι Σέντρικ Σίμονς και Μπράιαντ Ντάνστον μίλησαν στο Sport24.gr για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ο Μπράιαν Ντάνστον και ο Σέντρικ Σίμονς έφτασαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ώστε να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο Αμερικανοί, οι οποίοι εμφανίστηκαν ανυπόμονοι να γνωρίσουν τους νέους τους συμπαίκτες μίλησαν στο Sport24.gr για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε VIDEOS: Η άφιξη των Μπράιαν Ντάνστον και Σέντρικ Σίμονς...

" Ανυπομονώ να βρεθώ με τα υπόλοιπα παιδιά και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Να κατακτήσουμε τίτλους.

Αυτό, πάντως που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένη στις προπονήσεις και στην προετοιμασία", ανέφερε ο Μπράιαντ Ντάνστον που έφτασε στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, ενώ από την πλευρά του, ο Σέντρικ Σίμονς που ήρθε στη χώρα μας από τη Φιλαδέλφεια τόνισε:

" Αρχίζει η νέα σεζόν για εμάς. Θέλουμε να πάμε καλά. Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον σύλλογο και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό με όποιο τρόπο μου ζητήσει ο προπονητής μου. Όλοι θα πρέπει να δουλεύουμε ως ομάδα να είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ