ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάτησαν Ελλάδα οι Ντάνστον, Σίμονς

Πάτησαν Ελλάδα οι Ντάνστον, Σίμονς

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μπράιαν Ντάνστον και ο Σέντρικ Σίμονς, οι οποίοι έφτασαν το πρωί της Τρίτης (λίγο μετά τις 09.00) για να ξεκινήσουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2013-2014. Δείτε σχετικά βίντεο.

Ο Αμερικάνος ήταν αρκετά ευδιάθετος, αν και όπως φάνηκε δεν ήταν προετοιμασμένος για τη... ζέστη της Ελλάδας, φορώντας μακριά μπλούζα και παντελόνι.

Ήταν χαμογελαστός, όμως και παρά την ταλαιπωρία του πόζαρε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες, βγάζοντας μάλιστα τα μεγάλα ακουστικά από τα αυτιά του.

Ο Ντάνστον είχε έρθει και πριν μερικές εβδομάδες στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Τώρα μετέφερε και τα προσωπικά του αντικείμενα, έτοιμος για το νέο (και σημαντικότερο) κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτό του Ολυμπιακού.

Περίπου μισή ώρα αργότερα έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" από τη Φιλαδέλφεια και ο Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος συζήτησε με τον Ντάνστον και στη συνέχεια αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, ώστε να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να είναι έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από εκεί και πέρα, σήμερα (20/08) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη που έμεινε ελεύθερος χθες (19/08) από τον Πανιώνιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ