ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: "Να διαχειριστούμε την κόπωση"

Τόμιτς: "Να διαχειριστούμε την κόπωση"
INTIME SPORTS

Την κόπωση θα πρέπει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς στο ματς με τον Ηλυσιακό. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε και ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (16/12, 13:00) τον Ηλυσιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Μίλαν Τόμιτς να τονίζει πώς οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να διαχειριστούν την κόπωση, καθώς θα παίξουν ακόμα ένα ματς μέσα σε 40 ώρες από τον αγώνα με τη Μιλάνο.

" Καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα παιχνίδι, 40 ώρες μετά το τελευταίο ματς στην Ευρωλίγκα", δήλωσε ο Τόμιτς και πρόσθεσε:

" Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση, τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική. Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι επίπονο καθώς ακολουθούν ματς για το Κύπελλο, αλλά και την πρεμιέρα του TOP-16. Ο Ηλυσιακός δείχνει σημάδια βελτίωσης τελευταία και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να φτάσουμε στη νίκη".

Σλούκας: "Ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός"

Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά των παικτών ανέφερε: " Όπως έχει πει και ο κόουτς, ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός. Συνεπώς χρειάζεται ετοιμότητα από όλους μας ώστε να βγάζουμε στο παρκέ όσα ακριβώς θέλει. Ο Ηλυσιακός αξίζει του σεβασμού μας.

Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά που κάνουμε και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και στη συνέχεια να ξεκουραστούμε καθώς έχουμε δύο μέρες ρεπό πριν αρχίσουμε και πάλι τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ