ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα είπαν με τους φιλάθλους οι Αγγελόπουλοι

Τα είπαν με τους φιλάθλους οι Αγγελόπουλοι

Το Sport24.gr έχει το θέμα με το πηγαδάκι Αγγελόπουλων με φιλάθλους στο φουαγιέ του ΣΕΦ. Οι προβληματισμοί των οπαδών και οι ατάκες των Προέδρων.

Στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΓΟΡ, ο Πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε με φιλάθλους των ερυθρολεύκων στο φουαγέ του ΣΕΦ. Η μεταξύ τους κουβέντα πήγε γύρω από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα κόντρα στον Παναθηναϊκό και κυρίως για τη διαφορά που υπήρχε στις βολές (6-18) υπέρ των πρασίνων.

"Κι εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό", σχολίασε ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρόλευκων" και πρόσθεσε: "Δεν νομίζω σε τέτοιο σημαντικό παιχνίδι που κρίθηκε στο σουτ, να έχει εκτελέσει ο Πρωταθλητής Ευρώπης τέσσερις βολές σε 40 λεπτά. Τις δυο τελευταίες δεν τις μετράω. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν συμβεί κάτι τέτοιο στο ΣΕΦ. Δεν ξέρω τι θα ακούσουμε".

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις. Στο εντυπωσιακό κάρφωμα του Λοτζέσκι, στο δύσκολο καλάθι του Κόλινς στην εκπνοή της επίθεσης και στο καλάθι του Σπανούλη απέναντι στον Γκιστ.

"Δίκιο έχετε", σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: "Λάθη γίνονται αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για σκοπιμότητα όπως έχουμε ζήσει στο παρελθόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ