ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πάρτι στα αποδυτήρια και η απάντηση Μπαρτζώκα

Το πάρτι στα αποδυτήρια και η απάντηση Μπαρτζώκα
INTIME SPORTS

Δείτε σε video το πάρτι που στήθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τη λήξη του τελικού της Ευρωλίγκας, καθώς και την απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το μπουγέλο που δέχτηκε από τους παίκτες του

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Λονδίνο, πρωταθλητής Ευρώπης ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αρκετό χρόνο για να προλάβουν να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ, την περασμένη Κυριακή.

Με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, οι "ερυθρόλευκοι" έτρεξαν στα αποδυτήρια όπου στήθηκε το πρώτο "πάρτι" για την κατάκτηση της κούπας.

Δείτε σε video πως πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με την ψυχή τους, την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, πριν καν μπουν στα αποδυτήρια οι εκπρόσωποι του Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Επίσης σε video από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, δείτε τι "απάντησε" ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του μετά το μπουγέλο κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στο Λονδίνο.

"Τα μπουγέλα ήταν κάτι σαν ξέσπασμα... Κι επειδή έχουμε πολλά παιδιά νεαρής ηλικίας στην ομάδα, το έκαναν. Μου θύμισε τα μαθητικά μου χρόνια. Στο σχολείο τα κάναμε αυτά, αν η αφορμή ήταν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, τότε καλώς έγινε", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το μπουγέλο, ενώ χαρακτήρισε "εκδήλωση συναδελφικότητας και αλληλεγγύης" το γεγονός ότι κάθε φορά που ένας παίκτης έπεφτε, τέσσερις έσπευδαν να τον σηκώσουν.

Δείτε σε video το πρώτο ζντο του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας...

Παρακολουθείστε επίσης το video με την κόρη του Έισι Λο να ζητάει από τον μπαμπά της τη νίκη επί της Ρεάλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ