ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

To συγκινητικό μήνυμα του Πρίντεζη για την δωρεά των Αγγελόπουλων

To συγκινητικό μήνυμα του Πρίντεζη για την δωρεά των Αγγελόπουλων

Ο Γιώργος Πρίντεζης, που έχασε τον πατέρα του από πρόβλημα υγείας, ένιωσε συγκίνηση και περηφάνια για την δωρεά των αδελφών Αγγελόπουλων στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας". Το ίδιο και ο Βασίλης Σπανούλης.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ενίσχυσαν το Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας" στη μνήμη της Ιωάννας Στάχτου, συζύγου του δεύτερου που "έφυγε" σε ηλικία 42 ετών και ο Γιώργος Πρίντεζης, έχοντας χάσει πέρσι τον πατέρα του αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας, ένιωσε συγκίνηση και περηφάνια για την (ακόμη μία) δωρεά των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, έκανε το εξής σχόλιο για την δωρεά ενός γραμμικού επιταχυντή για ακτινοθεραπείες από την οικογένεια Αγγελόπουλου: "Όσοι έχουν περάσει απ τη συγκεκριμένη διαδικασία γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι αυτή η κίνηση! Τεράστια συνεισφορά. Περήφανος". Τα ίδια συναισθήματα είχε και ο Βασίλης Σπανούλης που έγραψε στο προφίλ του στο Instagram: " Οταν στις περισσότερες οικογένειες χάνεται και μια ζωή απο αυτή την αρρώστια, καταλαβαίνεις το μέγεθος της δωρεάς".

To συγκινητικό μήνυμα του Πρίντεζη για την δωρεά των Αγγελόπουλων

Οσοι εχουν περασει απ τη συγκεκριμενη διαδικασια γνωριζουν ποσο σημαντικη ειναι αυτη η κινηση!τεραστια συνεισφορα#proud#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Printezis (@pripripri15) στις

Οταν στις περισσοτερες οικογενειες χανεται και μια ζωη απο αυτην την αρρωστια καταλαβαινεις το μεγεθος της δωρεας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ