ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Reunion πάρτι των Άντιτς-Κέσελι με τον Ολυμπιακό

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Πέρο Άντιτς και Μάρκο Κέσελι επέστρεψαν ως αντίπαλοι στο ΣΕΦ, με την κάμερα του Ολυμπιακού να απαθανατίζει αρκετές στιγμές κατά τις οποίες στο περιθώριο του αγώνα συνομίλησαν με τους άλλοτε συμπαίκτες τους σε καλό κλίμα.

Κάθε αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα έχει ξεχωριστή σημασία για τις δύο ομάδες, αφού είναι αδελφοποιημένες. Αυτή τη φορά ωστόσο το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για την 8η αγωνιστική της EuroLeague (17/11) ήταν ακόμα πιο ξεχωριστό. Και φρόντισαν για αυτό οι Πέρο Άντιτς και Μάρκο Κέσελι.

Οι δύο παίκτες του Ερυθρού Αστέρα έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό, κατακτώντας μάλιστα παρέα την EuroLeague το 2012 (ο Άντιτς έμεινε άλλον ένα χρόνο και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και το 2013). Απολύτως λογικά, λοιπόν, αμφότεροι δεν έχασαν την ευκαιρία πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα να τα πουν με τους άλλοτε συμπαίκτες του, με την κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός να καταφέρνει να απαθανατίσει κάποιες από τις στιγμές και να δημιουργήσει ένα όμορφο VIDEO, το οποίο και παρατίθεται.

Απολαύστε το:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ