ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ξέσπασμα του Πρίντεζη στο κρίσιμο καλάθι που έβαλε

Το ξέσπασμα του Πρίντεζη στο κρίσιμο καλάθι που έβαλε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Γιώργου Πρίντεζη, ύστερα από το κρίσιμο καλάθι που σημείωσε κόντρα στην Ρεάλ, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να καλύψει την διαφορά. Το δυναμικό του μπάσιμο, με το οποίο νίκησε στον αέρα τον Αντρές Νοτσιόνι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ με σκορ 99-84, αλλά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης το ζητούμενο για τους Πειραιώτες ήταν να καλύψουν την διαφορά του πρώτου αγώνα στην Ισπανία (84-72, +12). Κάτι που το κατάφεραν και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα το κρίσιμο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη.

Με το σκορ στο 94-80, στα 32'' πριν το τέλος, με την μπάλα να "καίει", ο Γιώργος Πρίντεζης νικά στα πόδια τον Αντρές Νοτσιόνι και τελειώνει την φάση με ένα δύσκολο αριστερό ντράιβ.

Καλάθι προσωπικότητας, από έναν συγκλονιστικό φέτος Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος όσο μεγαλώνει, τόσο καλύτερος γίνεται και δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για το καλύτερο "4άρι" στην Euroleague φέτος. Ακολούθως, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο Έλληνας φόργουορντ ξέσπασε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ