ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την επόμενη εβδομάδα "κληρώνει" για Περπέρογλου

Την επόμενη εβδομάδα "κληρώνει" για Περπέρογλου
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπερογλου θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για να συζητήσουν το μέλλον του στην ομάδα. Δεδομένη θεωρούν τη μετακίνηση του στην Εφές τα τουρκικά ΜΜΕ.

Το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε, όπως και το συμβόλαιο του Στράτου Περπέρογλου με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας παίκτης, λοιπόν αναμένεται να συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών για να συζητήσουν το μέλλον του στην ομαδα.

Ο Περπέρογλου, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε την τρίτη Euroleague της καριέρας του, μέτρησε φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση 9,9 πόντους με 85% στις βολές, 45,6% στα δίποντα και 46,2% στα τρίποντα σε 22 αναμετρήσεις.

Ο Έλληνας παίκτης φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τα τουρκικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για συμφωνία δύο ετών ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Στράτος Περπέρογλου, πάντως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών, ωστε να συζητήσουν.

Μετά τη "Sabah" και η ιστοσελίδα "posta" θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Από εκεί και πέρα, κανένας εκ των Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη και Ανδρέα Χριστοδούλου δεν παρουσιάστηκε στην σημερινή (6/6) προπόνηση της Εθνικής Νέων . Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τους αθλητές της ομάδας να πάρουν μέρος στις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, αν δεν πάρουν πρώτα τα ασφαλιστήρια τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ