ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεραπεία για τον εορτάζοντα Σπανούλη, προπονήθηκε ο Πρίντεζης

Θεραπεία για τον εορτάζοντα Σπανούλη, προπονήθηκε ο Πρίντεζης

Η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη της προπόνηση για το 2017 στο ΣΕΦ. Έδωσε το "παρών" ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, θεραπεία ο Σπανούλης, προπονήθηκε ο Πρίντεζης.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε στο ΣΕΦ την πρώτη της προπόνηση για το 2017. Οι "ερυθρόλευκοι", ύστερα από διήμερο ρεπό, επέστρεψαν την πρωτοχρονιά στο "σπίτι" τους και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Παρασκευής (6/1, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στον Πειραιά, για την έναρξη του δεύτερου γύρου της EuroLeague.

Το "παρών" στην προπόνηση έδωσαν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι και ευχήθηκαν στους παίκτες, στους προπονητές, αλλά και στα μέλη του τιμ της ομάδας.

Ο εορτάζων Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δέχθηκε και τις ευχές από όλα τα μέλη της ομάδας (όπως και ο Βασίλης Τολιόπουλος), ακολούθησε θεραπεία.

Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τραυματισμό, καθώς κατά την διάρκεια (στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου) της αναμέτρησης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε υπέστη μυική θλάση (στον μεγάλο προσαγωγό ΑP).

Η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη και δύσκολα θα προλάβει να δώσει το "παρών" στο ματς.

Όσον αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνεται καλύτερα και συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος της ομάδας.

Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο (τον οποίο υπέστη στο Κάουνας στις 15 Δεκεμβρίου), οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο ματς απέναντι στους "πράσινους". Από την Δευτέρα (2/1) θα μπει και στο κομμάτι των επαφών, συμμετέχοντας κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, όπως και στο εσωτερικό "διπλό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ