ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει το "2 στα 2" για να... καθαρίσει ο Ολυμπιακός

Θέλει το "2 στα 2" για να... καθαρίσει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Αδιαφορώντας για τα σενάρια και τους υπολογισμούς θέλει το "διπλό" κόντρα στην αδιάφορη Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πλεονέκτημα της έδρας στους "8" (29/3, 9μ.μ-ΕΤ1)

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε με στόχο να πάρει το "διπλό" στην Κωνσταντινούπολη που θα τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι του πλεονεκτήματος της έδρας.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία του τι θα κάνουν οι τρεις άλλες ομάδες (Χίμκι, Μακάμπι, Σιένα) με τις οποίες ισοβαθμούν με απολογισμό 7-5, στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

Γι' αυτό το λόγο καλούνται να νικήσουν δύο παιχνίδια που είναι στα "μέτρα" τους και μπορούν να τα πάρουν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Παρασκευής (29/3, 9μ.μ.-ΕΤ1).

Η ουραγός του ΣΤ' ομίλου μαζί με την Μπεσίκτας, έχει προ πολλού αποκλειστεί ωστόσο θα προσπαθήσει για τη νίκη γοήτρου κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αν μη τι άλλο, το μόνο που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι προσοχή και συγκέντρωση για να πετύχει το στόχο του.

Αυτό επισήμανε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, ο οποίος επισήμανε πως θα πρέπει η ομάδα του να αποδείξει ότι είναι καλύτερη από τη Φενέρμπαχτσε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού ακολούθησε κανονικά ο Πέρο Άντιτς ο οποίος δεν ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" και πήρε μέρος. Μαζί του και ο Πρίντεζης, Πάουελ οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ