ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανονικά οι Πρίντεζης και Πάουελ, αναμένουν Άντιτς στον Ολυμπιακό

Κανονικά οι Πρίντεζης και Πάουελ, αναμένουν Άντιτς στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Τζος Πάουελ πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Εκτός έμεινε ο Πέρο Άντιτς, τον οποίο και θα περιμένουν οι "ερυθρόλευκοι" μέχρι το τέλος (video).

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Τζος Πάουελ, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός το τελευταίο διάστημα.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε χτυπήσει στη μέση και έχασε τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Πειραιωτών σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Πέρο Άντιτς...

Ο Πρίντεζης δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα, αλλά και τον αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στην Basket League ΟΠΑΠ δεν έπαιξε κόντρα σε Κολοσσό Ρόδου μέσα και Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Από την πλευρά του ο Τζος Πάουελ έπαθε εξάρθρωση ώμου στο ματς με τη Μακάμπι και σήμερα (27/03) επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Πέρο Άντιτς (αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο) δεν προπονήθηκε, όμως στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" θα τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται αύριο (28/03) να κάνει προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη (19:10 από το "Ελευθέριος Βενιζέλος"), όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε για την 13η αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Δείτε βίντεο από το πρώτο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 82-71:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ