ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τενοντίτιδα ο Στρόμπερι αλλά παίζει στον 1ο τελικό

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι υπέστη τενοντίτιδα στον αριστερό αχίλλειο, δεν προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά υπολογίζεται και θα αγωνιστεί κανονικά στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (19/5, 19:30).

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι (για προληπτικούς λόγους), καθώς ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ υπέστη τενοντίτιδα στον αριστερό αχίλλειο.

Ο τραυματισμός του, όμως, δεν είναι σοβαρός και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι υπολογίζεται κανονικά για τον πρώτο τελικό της Πέμπτης (19/5, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αν και ο ρόλος του στο ροτέισον έχει μικρύνει σε σχέση με το πρώτο μισό της σεζόν. Όσον αφορά τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό, υπάρχουν ακόμη και η διάθεση τους συνεχίζεται.

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δίνουν τεράστια βαρύτητα στον πρώτο τελικό και στην σημασία να γίνει το 1-0, καθώς η παράδοση έχει δείξει πως συνήθως το "break" γίνεται από τον αντίπαλο στο πρώτο ματς και οι Πειραιώτες θέλουν παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά, ώστε να ξεκινήσουν τους τελικούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ