ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα πούρα, οι τούρτες και ο λουλουδοπόλεμος

Τα πούρα, οι τούρτες και ο λουλουδοπόλεμος
INTIME SPORTS

Ποιος παίκτης τάισε στο στόμα συμπαίκτη του στο γλέντι του Ολυμπιακού, ποιοι επιδόθηκαν σε λουλουδοπόλεμο και ποιοι προτίμησαν να το ρίξουν έξω με ένα πούρο! Δείτε φωτογραφίες!

Έξω με την καρδιά τους το έριξαν τα μέλη του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα λουλούδια, ο λουλουδοπόλεμος και οι τούρτες έκλεψαν την παράσταση το Σάββατο το βράδυ στο γλέντι του Ολυμπιακού.

Παρέα φυσικά με τους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, πλήθος κόσμου και φυσικά σε περίοπτη θέση οι δύο σπουδαίες κούπες που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός.

Στο γλέντι του Ολυμπιακού στον Νίκο Βέρτη, όλοι οι "ερυθρόλευκοι" το έριξαν έξω και διασκέδασαν με την ψυχή τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και φυσικά της Ευρωλίγκας.

Στα τραπέζια των πρωταγωνιστών πέρα από ποτά υπήρχαν άφθονα λουλούδια, πούρα και φυσικά δύο τεράστιες τούρτες. Ο Μάρκο Κέσελ τάισε στο στόμα τούρτα τον Βασίλη Σπανούλη, σε μία ένδειξη ίσως ευγνωμοσύνης για την τεράστια εμφάνιση που πραγματοποίησε στον 4ο τελικό.

Ο Πρίντεζης είχε τόσο μεγάλη χαρά που εκτός του ότι τραγούδησε το "θα ζήσω ελεύθερο πουλί" του Χρηστάκη, δεν μπορούσε να αποχωριστεί τις δύο κούπες!

Παράλληλα, ο Ίβκοβιτς πόζαρε με την τούρτα που είχε φτιαχτεί από δική του φωτογραφίες, απόλαυσε το πούρο της νίκης και φυσικά πέταξε με τη σειρά του πολλά λουλούδια. Πάντως, άπιαστος ήταν ο Παπανικολάου στον λουλουδοπόλεμο που δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο από τους συμπαίκτες του!

Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι του Ολυμπιακού στο photostory του Sport24.gr.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ