ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνάντηση Αγγελόπουλων-Ίβκοβιτς

Συνάντηση Αγγελόπουλων-Ίβκοβιτς
INTIME SPORTS

Συνάντηση με μεγάλη σημασία έχουν Αγγελόπουλοι και Ντούσαν Ίβκοβιτς. Από την έκβασή της θα ξέρουμε πολλά για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς

Το ραντεβού του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, βρίσκεται σε εξέλιξη. Κι από το τι θα συζητήσει ο Σέρβος κόουτς με την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα μάθουμε βεβαίως και το πώς προδιαγράφεται το μέλλον του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.

Πρώτα απ' όλα αν οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον έμπειρο κόουτς που οδήγησε, φέτος, τον Ολυμπιακό σε δυο λαμπρούς τίτλους.

Ο Ίβκοβιτς πρεσάρεται έντονα από την Φενερμπαχτσέ, η οποία λέγεται ότι προσφέρει γη και ύδωρ (όπως και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς).

Όπως είχε πει, όμως, ο 69χρονος προπονητής πρώτα θα ήθελε να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία να συζητήσει με άλλες ομάδες.

Η πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς υπάρχει στην διοίκηση αλλά όλα όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση της σημερινής κουβέντας που θα έχει ο προπονητής με τους δυο ιδιοκτήτες της ομάδας.

Λεπτομέρειες εντός της ημέρας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ