ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχεδόν τριπλασιασμό σε Χάινς, ο Ολυμπιακός

Σχεδόν τριπλασιασμό σε Χάινς, ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Στην Αμερική βρίσκεται ο Κάιλ Χάινς, ενώ ο Ολυμπιακός του έχει κάνει δελεαστική πρόταση παραμονής για τα επόμενα δυο χρόνια, τριπλασιάζοντας σχεδόν τις ετήσιες αποδοχές του. Ο Αμερικανός επιφυλάχθηκε να απαντήσει καθώς έχει και προσφορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αισιοδοξούν στο λιμάνι, διαβάστε το ρεπορτάζ

Ο Κάιλ Χάινς αναχώρησε για τις ΗΠΑ, ευχαριστώντας μέσω της σελίδας του στο facebook τον κόσμο του Ολυμπιακού για την εκπληκτική χρονιά, αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν θα τους ... ξαναδεί κιόλας. Η πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός είναι αρκετά δελεαστική, έστω κι αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επίσης του έχει καταθέσει σημαντική προσφορά...

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων (ΦΩΣ, Πρωταθλητής, Goal), ο Χάινς έχει στα χέρια του την πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης, που ανέρχεται σε 1.5-1.6 εκατ, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως αφήνεται να διαρρεύσει από τον Πειραιά, η πρόταση είναι ακόμη μεγαλύτερη και ουσιαστικά τριπλασιάζει τις αποδοχές του. Ο Κάιλ είχε αποδοχές 325.000 δολαρίων. Σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από δυο χρόνια, είχε μονομερές δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά του με αποδοχές 400.000 δολαρίων.

Προφανώς, μετά τις δυο μεγάλες σεζόν που έκανε φορώντας τα "ερυθρόλευκα" εκτίμησε ότι θα έπαιρνε πολύ μεγάλες προσφορές, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά και άλλες σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός του προσφέρει διετές συμβόλαιο (το ζήτησε ο ίδιος) με αποδοχές που, όπως διαρρέεται, φτάνουν ακόμη και σε (σχεδόν) τριπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του. Τα ακριβή ποσά δεν έγιναν γνωστά, ή πως μοιράζεται το συνολικό ποσό και στα δυο χρόνια. Ο Χάινς επιφυλάχθηκε να απαντήσει, καθώς έχει και προσφορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που του δίνει περίπου 1.000.000 δολάρια ετησίως.

Η απάντηση θα δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Χάινς λατρεύει τον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν προτεραιότητα στην παραμονή του, αλλά η έκβαση της υπόθεσης παραμένει ανοιχτή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ