ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης!

Στον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μάντζαρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα κι έτσι ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα...

Επένδυση στο μέλλον με έναν παίκτη ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ για τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρέθηκε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό πριν από λίγο καιρό, αλλά τελικά ντύθηκε στα "κόκκινα".

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εισηγήθηκε την απόκτηση του 21χρονου πολλά υποσχόμενου παίκτη κι έτσι η ΚΑΕ πλησίασε τον νεαρό. Μετά από διαπραγματεύσεις λίγων ημερών οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και οι "ερυθρόλευκοι" απέσπασαν το πολυπόθητο ναι.

Ο παίκτης έκανε μία πολύ καλή σεζόν με το Περιστέρι και βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού στις αρχές του καλοκαιριού. Ωστόσο, το θέμα έμεινε μετέωρο για αρκετό καιρό και έπειτα ο παίκτης άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισής του στο εξωτερικό, καθώς είχε κάποιες προτάσεις από την Ισπανία.

Τελικά, όμως ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στη διεκδίκησή του και κατάφερε να τον αποκτήσει... Ο Έλληνας πλέι μέικερ βρέθηκε στους 14 "εκλεκτούς" του Ηλία Ζούρου, αλλά... κόπηκε πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Λιθουανία.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο 21χρονος πλέι μέικερ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα προλάβει να βρεθεί στο Καρπενήσι ή θα περιμένει την αποστολή στην Αθήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ