ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι
INTIME SPORTS

Το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού, δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Γαλατάσαραϊ έδωσαν ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Αμφίβολος συνεχίζει να είναι ο "Γκέτσε"

Με στόχο να εμψυχώσουν τον Ολυμπιακό, μόλις δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας, βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας οι αδερφοί Αγγελόπουλου.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης, δείχνοντας για μία ακόμα φορά πως βρίσκονται στο πλευρό παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

Στις τάξεις της ομάδας, άπαντες έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης και είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για όλα κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, καθώς κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ο οποίος το περασμένο Σάββατο υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση, προκειμένου να του αφαιρεθεί κύστη από την πλάτη.

Η συμμετοχή του εξακολουθεί να είναι αμφίβολη, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ακόμα σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης κι αν τελικά θα βγάλει ολόκληρη την προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Γαλατάσαραϊ (1/03) την ερχόμενη Πέμπτη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κερδίσουν πέντε διπλά εισιτήρια από το Sport24.gr σε συνεργασία με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ