ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σταυρόπουλος: "Είναι ξεκάθαρο τι συνέβη"

Σταυρόπουλος: "Είναι ξεκάθαρο τι συνέβη"
INTIME SPORTS

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" υπέβαλαν υπόμνημα την Δευτέρα (21/1) και περιμένουν την απάντηση της Ευρωλίγκας μέσα στο επόμενο διήμερο

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος έκανε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση μιλώντας για τον αγώνα με τη Σιένα.

Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα το πρωί όπως τόνισε ο κ. Σταυρόπουλος υπέβαλε υπόμνημα στην Ευρωλίγκα και περιμένει μέχρι την Τετάρτη (23/1) την απόφαση της Ευρωλίγκας.

"Υποβάλαμε το υπόμνημα και πλέον περιμένουμε την απόφαση της Ευρωλίγκας, μέσα στο επόμενο διήμερο. Σίγουρα πριν τον επόμενο αγώνα μας με αντίπαλο την Μακάμπι που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη", τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

"Είναι ξεκάθαρο το τι έχει συμβεί. Όλοι είδαν τι έγινε. Το καλάθι της Σιένα είναι εκπρόθεσμο από τη στιγμή που το χρονόμετρο έχει κολλήσει και γι' αυτό ζητάμε την επανάληψη του αγώνα. Πρέπει να δικαιωθούμε, είναι ξεκάθαρο το τι συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ