ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Τεράστια επιτυχία!"

Σπανούλης: "Τεράστια επιτυχία!"
INTIME SPORTS

Ο Βασιλης Σπανούλης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Διαβάστε τι είπε και ποιους συνεχάρη

Σε πελάγη ευτυχίας και με το δίκιο του έπλεε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη λήξη του τέταρτου αγώνα με τη Σιένα στον οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 76-69 και πήρε την πρόκριση για το Final-4.

Στις δηλώσεις του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, απένειμε τα εύσημα τόσο στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, όσο και στο τεχνικό τιμ, πλην των παικτών.

"Ήταν τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Ξεκινήσαμε τη χρονιά και δεν μας υπολόγιζαν πολλοί. Ίσψς δεν μας περίμεναν να περάσουμε ούτε στο ΤΟΠ-16 αλλά τώρα είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης", σχολίασε ο Σπανούλης και συνέχισε:

"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τηρουμένων των αναλογιών βελτιωθήκαμε παρά πολύ και πετύχαμε μία τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας και στους κυρίους Αγγελόπουλους".

Σχετικά με τον κόσμο και το δυναμικό παρών που έδωσε στο ΣΕΦ, σχολίασε: "Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός. Έδωσε τερστάστι ώθηη και θα συνεχίσει να μας Δίνσιε. Τον έχουμε ανάγκη όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια. Έχει μέλλον η ομάδα και τα καλύτερα θα έρθουν.

Σε ερώτηση, αν θα ήθελε και δεύτερη ελληνική ομάδα στο Final-4 (σ.σ. τον Παναθηναϊκό) απέφυγε να πάρει θέση λέγοντας: "Εγώ κοιτάζω μόνο τη δική μου ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους".

Πρίντεζης: "Μεγάλη υπόθεση για την ομάδα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης προσπάθησε να αποφορτίσει τους συμπαίκτες του λέγοντας: "Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Η πρόκριση στο φάιναλ φορ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, γι' αυτήν την ομάδα.

Θα συμμετάσχω για δεύτερη φορά σ' ένα φάιναλ Φορ, που είναι γιορτή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πάμε να το ευχαριστηθούμε, αφού δεν είμαστε το φαβορί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ