ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει"

Σπανούλης: "Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει"

Η κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ και η ευκολία με την οποία αλλάζει το πρόγραμμα των ομάδων προβληματίζουν τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με την WIND η οποία πλέον θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας και στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Βασίλης Σπανούλης.

Στο περιθώριο της φωτογράφισης με τη νέα φανέλα της ομάδας, ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά και την αναβολή του τελικού του μπάσκετ.

"Δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά τα χρόνια να είναι στην Ελλάδα τόσο δύσκολο και στο εξωτερικό πολύ εύκολο. Σημαίνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη κάποιων πραγμάτων κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί μια μικρή μάζα ανθρώπων να δημιουργεί αυτά τα προβλήματα όταν υπάρχουν εκατομμύρια που θέλουν να απολαύσουν το μπάσκετ", τόνισε ο Έλληνας γκαρντ και συνέχισε:

"Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι λίγο παράξενα τα πράγματα και δεν ξέρουμε αύριο τι θα μας ξημερώσει. Κάνουμε ένα προγραμματισμό και συνεχώς τον αλλάζουμε κι αυτό δεν είναι εύκολο. Έχουμε ένα παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά είμαστε επαγγελματίες, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και τιμούμε τη φανέλα που φοράμε".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις το οποίος είναι βαθμολογικά αδιάφορο, τόνισε: "Θα προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τη νίκη γιατί σεβόμαστε αυτό που κάνουμε και τον κόσμο που θα έρθει να μας δει. Εύχομαι αύριο να έχουμε έχει από αρκετό έως πολύ κόσμο στο γήπεδο γιατί πραγματικά τους χρειαζόμαστε και τώρα και στη συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχουμε για να κατακτήσουμε τίτλους.

Παράλληλα, ο παίκτης του Ολυμπιακού υποστήριξε πως κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει στον τρόπου που βλέπουμε το ελληνικό μπάσκετ, καθώς δεν παίρνει την ανάλογη αξία: "Εμείς ως παίκτες μπορούμε να κάνουμε αυτά που μας αναλογούν. Κι εμείς όμως έχουμε οικογένειες και παιδιά και κινδυνεύουμε.

Δεν ξέρω στο τέλος πόσοι θα θέλουν να κάνουν αθλητισμό. Ο ελληνικός αθλητισμός και ιδιαίτερα το μπάσκετ μας έχουν δώσει τεράστιες χαρές, αλλά δεν του δίνουμε την ανάλογη αξία και δεν το τιμούμε όπως πρέπει. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ κι εμείς τα διώχνουμε".

Τέλος, από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς σχολίασε: " Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και πρέπει να κλείσουμε αυτή τη φάση των παιχνιδιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους έρθουν να μας δουν στο γήπεδο.

Το κίνητρο για μας είναι να διατηρηθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να ευχαριστήσουμε αυτούς που θα αφιερώσουν το απόγευμά τους για να στηρίξουν την ομάδα".

Για 3η σεζόν μαζί Ολυμπιακός και WIND

Την απόφασή των δύο πλευρών να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι το τέλος της σεζόν χαιρέτησαν εκ μέρους όλων των παικτών, οι μπασκετμπολίστες Θοδωρής Παπαλουκάς και Βασίλης Σπανούλης. Ολυμπιακός και WIND θα αγωνιστούν μαζί στους επόμενους αγώνες με στόχο να κατακτήσουν την κορυφή, να προσφέρουν θέαμα και να προβάλλουν τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του ελληνικού μπάσκετ. Η φετινή επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού με τη χορηγία της WIND θα είναι την Πέμπτη 3 Μαρτίου στον αγώνα απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό να έχει μια συνεργασία με μια μεγάλη εταιρία και είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν αυτή η συνεργασία γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μας γεμίζει χαρά όταν μεγάλες εταιρίες όπως η WIND επενδύουν στον αθλητισμό και είναι κοντά στις ομάδες. Όλα αυτά χρόνια κάναμε πολλές ενέργειες σε κοινωνικό επίπεδο και στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσουμε ανάλογα".

Ο Νίκος Λεπενιώτης, Chief Commercial & Marketing Officer της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χαιρέτησε την ανανέωση της συνεργασίας λέγοντας: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία της WIND με τον Ολυμπιακό για άλλη μια χρονιά. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε πετύχει πολλά μαζί και έχουμε πραγματοποιήσει μια σειρά από πολύ σημαντικές ενέργειες και πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.

Είμαστε σίγουροι ότι η άριστη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και σε νέους σύγχρονους τομείς δραστηριοποίησης και θα συνδυαστεί με νέες αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας μας. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη όλων των στόχων της WIND μέσα από τα προγράμματα μας και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας".

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης, Ανώτερος Διευθυντής Marketing Communications WIND Ελλάς αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε: "Η εξέλιξη της συνεργασίας αυτής, έχει δείξει στην πράξη ότι η εταιρεία μας έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή και μια πολύ καλή επένδυση στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Σκοπός μας είναι και φέτος να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό αυτή τη χορηγία για να δημιουργήσουμε αξία για το brand μας αλλά και για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Η εμπειρία των προηγούμενων ετών μας βοηθάει ώστε να είμαστε κάθε χρόνο πιο κοντά στον κόσμο του μπάσκετ και να χτίζουμε μια μακροχρόνια σχέση με το άθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ