ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Αυτό που κάναμε, ξεπερνάει τα όνειρά μου"

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα έζησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν το λέμε εμείς, το τόνισε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV.

Ήταν ο άνθρωπος των φετινών τελικών, ο παίκτης που "υπέγραψε" την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας δύο από τα μεγαλύτερα σουτ της καριέρας του, στον δεύτερο και τον τέταρτο τελικό.

Τι είχε να πει για όλα αυτά που έγιναν στο "άντρο" του "αιωνίου" αντιπάλου; " Τέλος καλό, όλα καλά. Γράψαμε ιστορία ως ομάδα, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο μας στην έδρα του Παναθηναϊκού, ενός τεράστιου αντιπάλου. Έγινε συγκλονιστική σειρά αγώνων. Μόνο περηφάνια και χαρά υπάρχει μέσα μου αυτή τη στιγμή", τόνισε χαρακτηριστικά πριν κληθεί να περιγράψει το σουτ που χάρισε στον Ολυμπιακό τον τίτλο: " Ε, τίποτα. Έκανα ένα βηματάκι πίσω. Δεν το έβλεπα... θάλασσα. Όταν παίρνω τέτοια σουτ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αν δεν έχεις πίστη σε τέτοια σουτ, καλύτερα να μην τα παίρνεις ποτέ".

Όσο για το τι πιστεύει για όλα όσα έχει καταφέρει με την ερυθρόλευκη φανέλα την τελευταία εξαετία; " Ξεπερνάει τα όνειρά μου αυτό που έχω ζήσει. Έχουμε πάρει τρία πρωταθλήματα, δύο φορές την Euroleague, ένα διηπειρωτικό, ένα Κύπελλο. Μια ομάδα που είχε δεκαπέντε (15) χρόνια να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, σε όλους όσοι δουλεύουν γι αυτή την ομάδα. Όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες", απάντησε.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ