ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Να δείξουμε ότι διδαχθήκαμε"

Σλούκας: "Να δείξουμε ότι διδαχθήκαμε"
INTIME SPORTS

Με στόχο να αφήσει πίσω του την εμφάνιση στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο τον Άρη (25/2, 5μ.μ.) και ο Κώστας Σλούκας ζητάει να μην υπάρξει κάποια απώλεια

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη έκανε ο Κώστας Σλούκας.

Ο άσος του Ολυμπιακού, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να "ξεχάσει" άμεσα την εμφάνιση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ευχήθηκε να μην έχουν κανενός είδους απώλεια οι "ερυθρόλευκοι" με αντίπαλο τον Άρη.

"Η εμφάνιση στη Ρωσία ήταν η χειρότερη μας φετινή αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια", σχολίασε ο Κώστας Σλούκας και συνέχισε:

"Πρέπει να μάθουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε ότι διδαχθήκαμε απέναντι στον Άρη. Σίγουρα το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι είναι αυτό με το μεγάλο ενδιαφέρον, πριν απ’ αυτό όμως πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι απέναντι στον Άρη και να μην έχουμε καμία απώλεια και δεν εννοώ μόνο βαθμολογική".

Αγγέλου: "Έχει παίκτες με ταλέντο"

Για το ματς με τον Άρη μίλησε και ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο άμεσος συνεργάτης του Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού... "Όπως κάθε παιχνίδι και πριν το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης, η συγκέντρωση και η ετοιμότητα πρέπει να είναι στο μέγιστο βαθμό απέναντι σε μια ομάδα που σίγουρα έχει προβλήματα, αλλά έχει παίκτες με ταλέντο, κυρίως επιθετικό.

Μετά τη Ρωσία, η αμυντική λειτουργία ιδιαίτερα βελτιωμένη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο", υπογράμμισε από την πλευρά του ο Έλληνας προπονητής.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Γαλατάσαραϊ (1/03) την ερχόμενη Πέμπτη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κερδίσουν πέντε διπλά εισιτήρια από το Sport24.gr σε συνεργασία με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ