ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Ήμασταν έτοιμοι για τη μεγάλη νίκη"

Σλούκας: "Ήμασταν έτοιμοι για τη μεγάλη νίκη"
INTIME SPORTS

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές ήρθε την κατάλληλη στιγμή σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

" Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που την περίμενε ο Ολυμπιακός. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη νίκη μέσα στην Τουρκία και συνεχίζουμε", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ και συμπλήρωσε για την διαφορά που χάθηκε στα τελευταία λεπτά:

" Δεν θα πω άγχος. Για 38 λεπτά ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι, από εκεί και πέρα όμως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αδρανήσαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι μόνοι μας.

Ήμασταν τυχεροί στο τέλος και πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε. Ήταν πολύ ασφυκτική η άμυνα της Εφές, κυρίως πάνω στο Βασίλη (σ.σ.: Σπανούλης), αλλά βρήκαμε το "κλειδί" και με τους Παπανικολάου και Πρίντεζη χτυπήσαμε το παιχνίδι και το πήραμε".

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ δήλωσε: " Στο μυαλό μας υπήρχε μόνο το παιχνίδι με την Εφές. Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ