ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Ευχαριστώ τον κόσμο"

Σλούκας: "Ευχαριστώ τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Κώστα Σλούκα έκανε τον Έλληνα άσο να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και να υποσχεθεί πως θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα του

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως η Εφές δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό για αρκετό χρόνο, ωστόσο ήταν θέμα χρόνου να βρουν το κλειδί της νίκης οι "ερυθρόλευκοι".

"Ήταν ένα ματς ζωής ή θανάτου που έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε! Είναι μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια και αυτό το πετύχαμε διότι είχαμε μεγάλη συγκέντρωση", σχολίασε ο Κώστας Σλούκας και συνέχισε:

"Η άμυνα ζώνης της Εφές μας δυσκόλεψε για ένα διάστημα του αγώνα, αλλά ήταν θέμα χρόνου να βρούμε το κλειδί τους. Στόχευαν να περιορίσουν τον Σπανούλη και μας έδωσαν ελεύθερα σουτ τα οποία βάλαμε. Το γεγονός πως βάλαμε μεγάλα σουτ, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και άνοιξε η αντίπαλη άμυνα".

Σε ερώτηση για τον αγώνα του β΄γύρου, επισήμανε: "Η διαφορά είναι πολύ σημαντική ενόψει του επόμενου αγώνα γιατί και το ματς της Κωνσταντινούπολης είναι εξίσου σημαντικό.

Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα του, πλέον έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση και προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο. Και πάλι θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου".

Σπανούλης: "Ματς ζωής ή θανάτου"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης ανέφερε: " Ήταν ένα ματς ζωής ή θανάτου και έπρεπε να το κερδίσουμε. Το καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, καθώς πήραμε και μία πολύτιμη διαφορά (+18) η οποία θα μας χρησιμεύσει στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Ξέραμε ότι το πρώτο δεκάλεπτο είναι το δυνατό της Εφές και ξεκινήσαμε δυνατά.

Μετά η Εφές άλλαξε την άμυνά της σε ζώνη αλλά καταφέραμε και αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη. Είχαμε δύο αναπάντεχους τραυματισμούς, τον δικό μου και του Λάζαρου. Βρίσκουμε όμως πλέον την ταυτότητά μας. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα παιδιά. Μαθαίνουμε από κάθε ματς και διασκεδάζουμε και ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ