ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα"

Σλούκας: "Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα"
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του στην εκπομπή Super Basketball, ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός απέδειξε τη δυναμική του ως ομάδα με την ανατροπή επί της Εφές, ενώ επισήμανε πως δεν υπάρχον φαβορί και αουτσάιντερ στο final-4.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην εκπομπή Super Basketball, όπου αναφέρθηκε στην αστοχία των πρώτων λεπτών, στο πώς οι "ερυθρόλευκοι" γύρισαν το ματς, αλλά και στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στο final-4.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Δεν χρειάζεται να πω πόσο τεράστια είναι η σημερινή επιτυχία. Είναι σημαντικό που η ομάδα έχει μείνει η ίδια με πέρυσι. Είχαμε νευρικότητα και εκνευρισμό στην αρχή επειδή δεν βάλαμε τα αμαρκάριστα σουτ. Δεν είχαμε ρυθμό, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μας".

Για τα πολλά τρίποντα που επιχείρησε ο Ολυμπιακός: " Οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να κλείσουν τις διεισδύσεις του Σπανούλη και μένουμε όλοι οι υπόλοιποι αμαρκάριστοι στο τρίποντο. Με τον Ερντέν και τον Μπάρατς δεν μπορείς να μπεις εύκολα μέσα στη ρακέτα".

Για την αμυντική λειτουργία που προβλημάτισε την Εφές: " Όλη η ομάδα μπαίνει στο πλάνο, ξέρει ποιοι είναι οι δυνατοί και οι αδύναμοι κρίκοι των αντιπάλων".

Τέλος, για τον κόσμο: " Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη φανταστική ατμόσφαιρα και τη δύναμη που μας έδωσε. Ο Ολυμπιακός κοιτάει το επόμενο παιχνίδι που είναι με την ΤΣΣΚΑ, με την οποία οι πιθανότητες είναι 50-50. Φαβορί και αουτσάιντερ υπάρχουν μόνο στα χαρτιά. Το αποδείξαμε κι εμείς πέρυσι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ