ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση"

Σφαιρόπουλος: "Ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση"
INTIME SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Σφαιρόπουλος δεν είπε πολλά, αλλά εξέφρασε την ικανοποίηση του από την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αγωνιστική εικόνα των ερυθρολεύκων κόντρα στον Άρη.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος είπε τα εξής: "Zητούμενο μας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ήταν να εμφανιστούμε και πάλι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με μεγάλη διαφορά και υπήρχε ο κίνδυνος να παρουσιαστούμε χαλαροί.

Με ικανοποιεί το γεγονός πως ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση και πιστεύω πως επιβάλλαμε το ρυθμό μας από την αρχή. Πήραμε διψήφια διαφορά και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πάλι συγκεντρωμένα, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε άμυνα κι επίθεση και εκεί πήραμε μία μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Για μαςείναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-0και οι παίκτες που έκαναν πράξη τα όσα λέμε. Κάποιες φορές είναι λογικό να μην τα πετυχαίνουν, αλλά με ικανοποιεί ότι προσπάθησαν. Όπως είπε και ο κόουτς Πρίφτης είναι κέρδος η παρουσία τούΆρηστην τετράδα. Εμείς συνεχίζουμε.Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη και πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη νακάνουμε αυτό που πρέπει, ώστε να προκριθούμε στους τελικούς".

Πέτγουεϊ: "Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ από την πλευρά του είπε τα εξής: "Θέλαμε να μπούμε στο ματς όντας απόλυτα συγκεντρωμένοι και πιστεύω το καταφέραμε, κάνοντας καλή δουλειά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλαμε να παρουσιάσουμε και μία βελτίωση στα επιθετικά ριμπάουντ και πιστεύω πως τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, στόχος μας είναι να πετύχουμε την τρίτη νίκη και να περάσουμε στους τελικούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ