ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Έγιναν οι προσθήκες που ήθελα"

Σφαιρόπουλος: "Έγιναν οι προσθήκες που ήθελα"
INTIME SPORTS

Από το βοηθητικό του ΣΕΦ, με απόντες και πολλές υποσχέσεις, ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό, με τα μέλη των Πρωταθλητών Ελλάδας, να βάζουν με το "καλημέρα" τα στοιχήματα ενόψει της νέας σεζόν (VIDEOS).

Για ιδανικές προσθήκες έκανε λόγο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ ο Οθέλο Χάντερ έθεσε ως προσωπικό στοίχημα το repeat στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιάννης Σφαιρόπουλος: "Θέλουμε και πάλι να πρωταγωνιστήσουμε και στις 3 διοργανώσεις. Έχουμε πολλές απουσίες λόγω των διεθνών παικτών, ξένων και Ελλήνων. Ξεκινάμε βάζοντας τα πρώτα κομμάτια στη φιλοσοφία μας, σε άμυνα και επίθεση. Θα είμαστε εδώ μέχρι τις 30 Αυγούστου και μετά θα πάμε στο Μέτσοβο ως τις 8 Σεπτεμβρίου. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία στους παίκτες και την ομάδα. Τα κεφάλια μέσα και πολλή δουλειά. Θα είναι πιο απαιτητική η χρονιά σαν πρωταθλητές και φιναλίστ στην Ευρωλίγκα. Ξέρουν τι ομάδα έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοί μας. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε με την ίδια σοβαρότητα. Άλλαξαν αρκετά στην ομάδα. Θέλαμε να κρατήσουμε ένα σταθερό κορμό. Κάποιοι παίκτες ήθελαν να φύγουν, κάποιους δεν θέλαμε εμείς. Οι προσθήκες είναι αυτές που ήθελα και πραγματοποιήθηκαν χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια και της διοίκησης. Σε όλα τα φιλικά θα πρέπει να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να παίξουμε την ίδια άμυνα και ακόμα καλύτεροι. Οσοι ήγρθαν είναι και καλοί αμυντικοί. Να έχουμε την ίδια ομοιογένεια, σε άμυνα και επίθεση.

Οθέλο Χάντερ: "Στόχος είναι να γίνουμε καλύτεροι. Άλλαξαν πολλά, άλλαξαν πολλοί παίκτες και από σήμερα ξεκινάμε τη δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να κερδίσω πάλι το πρωτάθλημα και φυσικά και την Euroleague. Θέλω να βελτιωθώ στις βολές, να σουτάρω καλύτερα, να βοηθάω στα ριμπάουντ. Να γίνω καλύτερος. Έχουμε νέους ψηλούς και ως παρουσία και σε ηλικία. Θα πρέπει να τους μάθω τους κανόνες του Ολυμπιακού και να τους βάλω στο παιχνίδι".

Γιάννης Αθηναίου: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη μάδα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να γίνω κομμάτι του συλλόγου. Έχω βρει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα, το οποίο είχα καταλάβει και αγωνιζόμενος ως αντίπαλος. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο ατού, που κάνει την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε όλα. Όταν φτάνεις στην κορυφή, στόχος είναι να καθιερωθείς εκεί. Έτσι το βλέπω κι εγώ. Έχω γίνει καλύτερος και έχω πάρει εμπειρίες και από τις προηγούμενες ομάδες, ώστε να μπορώ να σταθώ σε τέτοιο επίπεδο. Να έρθουν όλα τα παιδιά, ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας".

Ιωάννης Παπαπέτρου: "Σε κάθε ξεκίνημα εύχεσαι υγεία και να τα καταφέρουμε. Είμαι έτοιμος ώστε να φτάσω σε καλή φυσική κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα. Κάθε παίκτης θέλει να είναι υγιείς και να βοηθάει την ομάδα. Αυτό θέλω κι εγώ. Σκληρή δουλειά χρειάζεται. Οι προσθήκες ήταν απαραίτητες από τη στιγμή που αποχώρησαν αρκετοί παίκτες. Το δυναμικό είναι εξαιρετικό και μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Είμαστε πλήρεις και έχουμε ταλέντο. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ".

Σε ό,τι αφορά τον Πάτρικ Γιανγκ, ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Ολυμπιακού αναμένεται στη χώρα μας την επόμενη Τετάρτη, 26/8 προκειμένου να τεθεί στη διάθεση των "ερυθρόλευκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ