ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν ήρθαμε να κρατήσουμε τη διαφορά"

Σφαιρόπουλος: "Δεν ήρθαμε να κρατήσουμε τη διαφορά"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τους τραυματισμούς ως άλλοθι για την ήττα στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός παίζει για τη νίκη ακόμα και με απουσίες.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Γιανγκ, Λοτζέσκι, έχασε τον Βασίλη Σπανούλη στο φινάλε της πρώτης περιόδου και έπαιξε επίσης με τον Μάντζαρη να μην είναι κι αυτός έτοιμος 100% λόγω τραυματισμού. Όλα αυτά πάντως δεν αποτελούν δικαιολογίες για την ήττα από τον Παναθηναϊκό , σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Δεν ήρθαμε για να κρατήσουμε τη διαφορά αλλά για να κερδίσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχουμε απουσίες ή όχι, έστω και με αυτές ήρθαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να πάρουμε τη νίκη” τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, που πρόσθεσε: “Δεν θα σταθώ ποτέ στις απουσίες και στους τραυματισμούς ως δικαιολογίες. Ο Ολυμπιακός έχει υλικό που μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε γήπεδο, όχι μόνο στο ΟΑΚΑ”.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ακόμα: " Πήγαμε το παιχνίδι όπως το θέλαμε στην πρώτη περίοδο, κάναμε μόνο ένα λάθος, αλλά αυτό άλλαξε στη δεύτερη. Ήταν φυσικό, αφού κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός θα αντιδρούσε, πήρε μία διαφορά εννέα πόντων και ήταν ένα ντέρμπι μέχρι την τρίτη περίοδο. Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου κρίθηκε το παιχνίδι. Και κρίθηκε από τα λάθη τα δικά μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του".

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε από τη μεριά του: "Δεν παίξαμε καλά απόψε. Επιτρέψαμε πολλά τρίποντα, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και κάναμε πολλά λάθη. Αυτοί ήταν οι λόγοι για τους οποίους χάσαμε το παιχνίδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ