ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Απώλεια ο Λοτζέσκι, είναι έτοιμος ο Παπαπέτρου"

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε απώλεια την απουσία του Ματ Λοτζέσκι και τόνισε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα παίξει στο "3", επισημαίνοντας πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γιάννης Αθηναίου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στο Ρέθυμνο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την νίκη με σκορ 70-63, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου τόσο για την επικράτηση της ομάδας του, όσο και για την απουσία του Ματ Λοτζέσκι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά δήλωσε τα εξής: "Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Και καταφέραμε να το κερδίσουμε μέσω της άμυνας μας. Το Ρέθυμνο είναι ομάδα ρυθμού, το γνωρίζαμε, στην έδρα τους είναι εξαιρετικοί με καλούς σκόρερ και ομάδα ρυθμού. Μέσω της άμυνας μας τους αποδιοργανώσαμε, τους βγάλαμε εκτός ρυθμού και τους επιτρέψαμε μόνο ορισμένα ξεσπάσματα μέσα στο παιχνίδι.

Η άμυνα μας, μας έδωσε τη νίκη, θα μπορούσαμε να έχουμε πάει πιο καλά στην επίθεση, διαβάσαμε σωστά τις φάσεις, είχαμε ελεύθερα σουτ, βγάλαμε φάσεις, ορισμένες τις τελειώσαμε, αλλά κάποια ελεύθερα σουτ τα χάσαμε. Το πιο σημαντικό είναι πως είχαμε την κυριαρχία και τον έλεγχο του ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την φετινή τους πορεία".

Σε ερώτηση για το εάν μετά από δύο ματς μέσα στην εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, υπήρχε έλλειμμα ενέργειας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε: "Σίγουρα υπάρχει θέμα ενέργειας μετά από τέτοια ματς, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν θες να είσαι πρώτος παντού, πρέπει πάντα να παίζεις με την ίδια ενέργεια και να δίνεις το 100%".

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε το πώς θα καλυφθεί το κενό του Ματ Λοτζέσκι μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού με βέλγικο διαβατήριο φόργουορντ: "Πρώτα από όλα, το ευχάριστο είναι πως δεν είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του και αυτό είναι το κυριότερο. Πρόκειται για μεγάλη ατυχία για τον ίδιο τον Ματ και μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας. Στο διάστημα που θα λείπει θα καλύψουμε το κενό του εκ των έσω. Και ο Παπαπέτρου θα πρέπει να κατέβει στο “3” και ο Αθηναίου θα πρέπει να είναι έτοιμος, που είναι έτοιμος, όπως το έδειξε και σήμερα που ήταν αρκετά καλός. Το έχω πει ξανά. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι γιατί τους χρειάζεται η ομάδα".

Παπαπέτρου: "Θέλαμε να είμαστε σοβαροί"

O Iωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του σχολίασε τα εξής: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την εμφάνιση του. Στο σημερινό ματς, θέλαμε να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και είναι σημαντικό πως, εκτός από τη νίκη, θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτά τα παιχνίδια και νομίζω κερδίσαμε πράγματα σήμερα.

Καταφέραμε να ξεφύγουμε στο τέλος, αλλά πιστεύω θα μπορούμε να κερδίσουμε και με μεγαλύτερη διαφορά. Πλέον κοιτάζουμε το ματς με την Αναντολού Εφές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ