ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένα μήνα έξω ο Παπαδόπουλος!

Ένα μήνα έξω ο Παπαδόπουλος!
INTIME SPORTS

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί αύριο (Κυριακή, 18/12) ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα! Τι δήλωσαν Πέρο Άντιτς, Βαγγέλης Αγγέλου για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ίκαρο.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό του γόνατο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων από είκοσι μέρες έως ένα μήνα!

Ο Έλληνας σέντερ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση αύριο (Κυριακή, 18/12) από τον γιατρό της ομάδας κύριο Παπαγιαννόπουλο για να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Καντού στο ΣΕΦ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση του για το "Top-16" της Ευρωλίγκας. Πλέον η προσοχή των "ερυθρολεύκων" στρέφεται στο ματς τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος τονίζει ότι θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους την αναμέτρηση με την Νανσί προς το παρόν...

" Το παιχνίδι με τη Νανσι σίγουρα είναι αυτό που έχει το μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά δεν θα πρέπει να είναι στο μυαλό μας. Εμείς θα πρέπει να έχουμε ως στόχο να παίξουμε απέναντι στον Ίκαρο ακόμα καλύτερα απ´ ότι με την Καντου και ν πάμε στη Γαλλία χωρίς κάποια δυσάρεστη έκπληξη", τόνισε ο Σκοπιανός.

Αγγέλου: "Ζητούμενο η σταθερότητα"

Ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" ανέφερε: " Τελειώνοντας την πρώτη φάση της Ευρωλιγκας, έχουμε πριν ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο εκτός από τη νίκη θελουμε να χρησιμοποιήσουμε για την προετοιμασία του αγώνα με τη Νανσι.

Ξέρουμε ότι ο Ικαρος έχει απουσίες, αλλά για μας, επειδή το ζητούμενο είναι η σταθερότητα σε δυο παιχνίδια την εβδομάδα, απαιτεί το συγκεκριμένο παιχνίδι συγκέντρωση και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο για 40 λεπτά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ