ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Να κερδίσουμε πράγματα από το ματς"

Λυκογιάννης: "Να κερδίσουμε πράγματα από το ματς"
INTIME SPORTS

Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο κόουτς του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης (18/12, 19:00, ΝΕΤ). Αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Γλυφάδας (18/12, 19:00, ΝΕΤ), με τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη να έχει στην διάθεση του και τον Μιχάλη Πολυτάρχου.

" Είναι περιττό να μιλήσουμε για την αξία και το ειδικό βάρος του Ολυμπιακού, αλλά είναι σημαντικό να κερδίσουμε κάποια πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

" Πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, δίχως να μας απασχολεί η ανωτερότητα του αντιπάλου, έτσι ώστε να βελτιωθούμε εν’ όψει των αγώνων που είναι στα μέτρα μας. Το άσχημο είναι ότι δεν θα έχουμε τη βοήθεια ξένων στην περιφέρεια, αλλά από την άλλη θα δοθεί μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής σε παίκτες από τον πάγκο και στους νεαρούς της ομάδας".

Κουμπούρας: "Αντίπαλος με ποιότητα ο Ολυμπιακός"

Ο Φάνης Κουμπούρας δήλωσε: " Έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε από έναν αντίπαλο με την ποιότητα του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να βελτιώσουμε κάποια αγωνιστικά στοιχεία, εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας. Ελπίζουμε να έρθει αρκετός κόσμος στο κλειστό της Γλυφάδας για να παρακολουθήσει το ματς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ