ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προφορική συμφωνία με Χάινς

Προφορική συμφωνία με Χάινς

Ο Κάιλ Χάινς συμφώνησε προφορικά με τον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση των "ερυθρολεύκων". Διαβάστε λεπτομέρειες για την απόκτηση του Αμερικανού (vid)...

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Καρλ Χάινς εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, όμως τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι οι "ερυθρόλευκοι"... φόρτσαραν τις επαφές τους και συμφώνησαν με τον παίκτη.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ και αύριο (22/07) αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Ο Κάιλ Χάινς αποτελεί την πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι, ο οποίος είχε εκδηλώσει από την αρχή το ενδιαφέρον του για τον παίκτη μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μπάμπεργκ.

Ο Αμερικανός είναι ένας αθλητικός πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος παρά το ύψος του (1.98μ.) είναι ικανός να αγωνιστεί πέρα από το "4" που είναι η θέση και στο "5", λόγω της δύναμης τους. Έχει πολύ καλή σωματοδομή, είναι αλτικός και διαθέτει έφεση στα ριμπάουντ.

Ο Χάινς είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα κάτω από την ρακέτα, κάτι που διέκριναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" θυμούνται τον Αμερικανό από τις εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Μπάμπεργκ απέναντι τους. Μάλιστα, στο ματς που έγινε στην Γερμανία η Μπάμπεργκ είχε πάρει τη νίκη, με τον Χάινς να σημειώνει 14 πόντους.

Στο παιχνίδι του ΣΕΦ η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς πήρε το θετικό αποτέλεσμα με 86-69, την ώρα που ο Αμερικανός είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ... Να αναφέρουμε ότι σε 10 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα είχε σε 23 λεπτά χρόνο συμμετοχής 12,9 πόντους και 5,4 ριμπάουντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ