ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Θέλουμε πολύ τη νίκη"

Πρίντεζης: "Θέλουμε πολύ τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, λέγοντας πώς το πιο σημαντικό είναι η υγεία στην ομάδα και ο ρυθμός. Τι δήλωσε ο Έισι Λο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (21:45, 7/03) την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Γιώργο Πρίντεζη να τονίζει πώς οι Πειραιώτες θέλουν πάρα πολύ τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

" Μέχρι στιγμής η Μπαρτσελόνα έχει την πιο σταθερή πορεία. Έχει πολύ καλή ομάδα, στην άμυνα και στην επίθεση", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και συμπλήρωσε:

" Από εκεί και πέρα δεν είναι ένα παιχνίδι τελικός, αλλά θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και θα παλέψουμε για τη νίκη, που τη θέλουμε πάρα πολύ. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς καλά, να βρούμε το ρυθμό μας που με εξαίρεση τον τελικό του Κυπέλλου τον έχουμε βρει, κι αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω πως έχουμε αρκετές πιθανότητες να φτάσουμε μέχρι το φαιναλ-φορ".

Έπειτα αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο: " Αλίμονο να λέμε ότι με γεμάτο ΣΕΦ θα έχουμε άγχος. Θα ήταν σαν να λέγαμε στον κόσμο να μην έρθει για να παίξουμε καλύτερα. Θα είναι σημαντική βοήθεια για μας.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που το γήπεδο θα είναι κατάμεστο φέτος. Είναι καλό και για τους νέους παίκτες να καταλάβουν τι είναι αυτή η ομάδα. Εύχομαι κι ελπίζω στο τέλος όλοι να φύγουν χαρούμενοι".

Λο: "Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη"

Από την πλευρά του, ο Έισι Λο δήλωσε: " Δεν κοιτάμε τα σερί, θέλουμε να παίξουμε στο 100% και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θα γίνει γρήγορο παιχνίδι. Το καλό με την ομάδα μας είναι πως γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και θεωρώ πως θα βελτιωθούμε κι άλλο μέσα στη σεζόν".

Στη συνέχεια είπε: " Είναι δύσκολος αντίπαλος ο Ναβάρο, σουτάρει γρήγορα, δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Χρειάζεται ομαδική προσπάθεια για να τον σταματήσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ