ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Σοβαροί για το πρωτάθλημα"

Πρίντεζης: "Σοβαροί για το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην πρόκριση επί του Ρεθύμνου και επεσήμανε πως πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή Κόκκινα Καλάθια στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, για τον επόμενο στόχο του Ολυμπιακού που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του...

Από τα τρία παιχνίδια που δώσατε κόντρα στο Ρέθυμνο, στο τρίτο φάνηκε να είστε πιο καλά προετοιμασμένοι και πνευματικά και σωματικά. Έτσι είναι;

"Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας και όλοι ξέραμε τις δυσκολίες που θα έχει.Το Ρέθυμνο, ιδιαίτερα στην έδρα του, είναι πολύ δυνατό. Έπρεπε να δείξουμε σοβαρότητα. Παρόλο ότι ξεκινήσαμε καλά, μετά είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά ότι είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση από ότι στα άλλα δύο ματς, αυτό είναι αλήθεια".

Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος ο κόσμος έρχεται να σας υποδεχτεί, να σας δει στο γήπεδο. Είναι κάτι που έχετε κερδίσει εσείς μέσα στο παρκέ, έτσι δεν είναι;

"Έχουμε αγωνιστεί γι' αυτό, αυτό είναι μια πραγματικότητα. Και ιδιαίτερα φέτος το ότι ,τουλάχιστον μέχρι τώρα, καταφέραμε και παραμείναμε στην κορυφή της Ευρώπης είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο όχι τόσο με τον τίτλο, αλλά που ο κόσμος βλέπει αυτή την ομάδα και του αρέσει. Και εμείς προσπαθούμε να του το ανταποδώσουμε αυτό με τον καλύτερο τρόπο και παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι".

Τα όσα έγιναν στο Λονδίνο μοιάζουν μακρινά πλέον;

"Έχει περάσει το Λονδίνο σίγουρα και μπροστά μας έχουμε έναν πολύ μεγάλο στόχο, τον κύριο στόχο από την αρχή της χρονιάς, και πρέπει να είμαστε όσο πιο σοβαροί και έτοιμοι για να καταφέρουμε να τον πετύχουμε".

Πόσο διαφορετικοί είναι αυτοί οι τελικοί από εκείνους που έγιναν πέρσι;

"Kάθε τελικός έχει τη δικιά του σημασία, τις δικές του ιδιαιτερότητες. Πέρσι ήταν το τέλος μιας πολύ μεγάλης ομάδας, κακά τα ψέματα, όπως του Παναθηναϊκού. Φέτος ξεκίνησε με εναν καινούργιο κορμό, καινούργιους παίκτες, όπου ο Παναθηναϊκός κατά τη γνώμη μου έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία, ίσως να άξιζε να ήταν και στο Final Four και χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή γιατί όπως είδαμε και στα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα, που ήταν τα τελευταία πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχει παίξει, όπως και με τον Πανιώνιο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και δεν θα είναι εύκολο ούτε στο ΣΕΦ, αλλά ούτε στο ΟΑΚΑ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ