ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Με ίδιο πάθος και τον κόσμο!"

Πρίντεζης: "Με ίδιο πάθος και τον κόσμο!"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (30/03, ΝΕΤ, 21:45) τη Σιένα με στόχο να τσεκάρει το "εισιτήριο" για την Κωνσταντινούπολη. Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Sport24.gr για το κρισιμότερο φετινό παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" (videos)!

Μία νίκη χωρίς τον Ολυμπιακό από την πρόκριση του σε φάιναλ-φορ για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μία νίκη που πρέπει να πάρει σήμερα (30/03, ΝΕΤ, 21:45) στο ΣΕΦ απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Σιένα.

Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά το 75-55 από τους "ερυθρόλευκους" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει και πάλι την αμέριστη συμπαράσταση από τον κόσμο του, ενώ η ψυχολογία είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα σε τρία ματς με τους Ιταλούς.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στο Sport24.gr τόνισε ότι τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν το ίδιο πάθος και συγκέντρωση, όπως στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ. "Κλειδί" αναμένεται να παίξει για ακόμα μία φορά η άμυνα των Πειραιωτών κόντρα στη Σιένα...

" Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και σημειώσαμε την δεύτερη νίκη μας απέναντι στη Σιένα. Χρειαζόμαστε ακόμα μία για να προκριθούμε στο φάιναλ-φορ και αυτό θέλουμε να κάνουμε", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ για το τρίτο ματς και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Ο τρόπος που παίξαμε κυρίως στην άμυνα ήταν εξαιρετικός, ενώ βρήκαμε τρόπους να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στην δική τους, πετυχαίνοντας κάποια εύκολα καλάθι. Αυτό που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση είναι να πάμε σε πέμπτο παιχνίδι".

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: " Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και μας στήριξε, τον θέλουμε και τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας και στην δεύτερη αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Το πρώτο παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα για να φτάσουμε στον στόχο μας και να προκριθούμε".

Η Σιένα βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και το έργο του Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν είναι εύκολο. Παρόλα αυτά, ο Ιταλός θα προσπαθήσει να εμψυχώσει τους παίκτες του, οι οποίοι αν και θεωρητικά φαβορί στα ματς με τον Ολυμπιακό χρειάζονται μόνο νίκη για να παραμείνουν "ζωντανοί" στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ολυμπιακός - Σιένα 75-55:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ