ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Έξτρα τιμή για εμάς"

Πρίντεζης: "Έξτρα τιμή για εμάς"
INTIME SPORTS

Έξτρα τιμή αποτελεί για τους παίκτες του Ολυμπιακού η βράβευση των "ερυθρολεύκων" ως καλύτερη ομάδα για το 2012, όπως τόνισε στο Sport24.gr ο Γιώργος Πρίντεζης (video)...

Ο Ολυμπιακός βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ ως η καλύτερη ομάδα για το 2012, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη.

Η περυσινή πορεία των Πειραιωτών ήταν ονειρική, από την στιγμή που κατέκτησαν την Ευρωλίγκα, κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Sport24.gr για τη βράβευση της ομάδας του, την περυσινή κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και τη φετινή Ευρωλίγκα, όπου οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το κεκτημένα τους.

" Είναι μία σημαντική βραδιά για όλους τους αθλητές να βρίσκονται εδώ πέρα. Κι όχι μόνο στην πρώτη θέση, αλλά ακόμα και στην τριάδα ή ακόμα περισσότερο, όπου υπάρχουν αθλητές που προσπαθούν με τις ομάδες τους για το καλύτερο.

Όλοι προσπαθούν και αυτό σίγουρα αποτελεί μία έξτρα τιμή για εμάς", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος μίλησε για τη βράβευση του Ολυμπιακού ως καλύτερη ομάδα για το 2012.

Στη συνέχεια ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας και την προσπάθεια που κάνει να βρεθεί και πάλι στο φάιναλ-φορ, ώστε να προστατέψει το στέμμα του...

" Επειδή είμαι προληπτικός θέλω να κοιτάζω βήμα - βήμα τα πράγματα. Τώρα βρισκόμαστε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Ήταν ο πρώτος μας στόχος, αυτό θέλαμε και το πετύχαμε".

Τέλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση για την δέκατη αγωνιστική της πρώτης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου αντιμετωπίζουν την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

" Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη. Αν κερδίσουμε και η Ζαλγκίρις Κάουνας ηττηθεί τότε θα είμαστε και πρώτοι. Αυτό, όμως δεν μας απασχολεί, θέλουμε να συγκεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και στη συνέχεια στο επόμενο που ακολουθεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ