ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Δεν έχουμε τάσεις αυτοκαταστροφής"

Πρίντεζης: "Δεν έχουμε τάσεις αυτοκαταστροφής"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής και το γεγονός πως έχασε τη διαφορά στο ματς με τον Παναθηναϊκό οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κυπριακή ιστοσελίδα (Sportnetcy.com), για το ντέρμπι, τον ενθουσιασμό του Ολυμπιακού αλλά και την έλλειψη εμπειρίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι. Διαβάστε ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξης:

-Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η ομάδα στο τέλος έδειξε αυτό το κακό πρόσωπο;

"Πρέπει να το δουλέψουμε, μπορεί να είναι και η εμπειρία σε ένα κομμάτι, αλλά έχουμε βελτιώσει πιο δύσκολα πράγματα, θα βελτιώσουμε και αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο κομμάτι που μας πιέζει η αντίπαλη ομάδα. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ από την αρχή της χρονιάς".

-Και στην Τουρκία είδαμε τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος από την Εφές Πίλσεν και να κινδυνεύει να χάσει το ματς στο τέλος, όπως και με τον ΠΑΟ...

"Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και τα δύο. Αυτό έχει γίνει στα δύο τελευταία παιχνίδια, που είχε πάρει διαφορά και την έχασε. Δεν έχουμε τάσεις αυτοκαταστροφής. Απλώς, όπως είπα και πριν, πρέπει να βελτιώσουμε την αντίδρασή μας στο πρέσινγκ και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν έχει έρθει η καταστροφή, κερδίσαμε! Και αυτό είναι το σημαντικότερο".

-Τώρα αντιμετωπίζετε την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας, τον Κολοσσό Ρόδου. Πως το βλέπεις το παιχνίδι;

"Πλέον, έχουμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό και θα πρέπει να κερδίσουμε κι εκεί. Θα πρέπει, βέβαια, να κερδίσουμε και όλους τους επόμενους αγώνες. Το πρόγραμμα είναι βατό και στο γήπεδό μας είμαστε πιο δυνατοί. Στόχος μας πλέον είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Έχουμε ένα πρόβλημα στο πρέσινγκ. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί είναι κρίμα να χαλάει όλη αυτή η εικόνα που είχαμε για τρία δεκάλεπτα και κάτι παραπάνω. Παίξαμε κατά τη γνώμη μου και καλό μπάσκετ και καλή άμυνα. Είναι κρίμα να χαλάει αυτό τα τρία τελευταία λεπτά".

-Θα ήθελα να μου μιλήσεις και για το κλίμα που επικρατεί πλέον στην ομάδα σου.

"Εννοείται ότι υπάρχει κλίμα νίκης. Εάν μας λέγανε να κερδίσουμε πριν από το παιχνίδι με έναν πόντο, θα το παίρναμε. Σίγουρα αυτό που μας στενοχώρησε είναι ότι ο κόσμος έφυγε λίγο απογοητευμένος, γιατί στο σημερινό παιχνίδι παίξαμε πολύ καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα, δηλαδή για 35 λεπτά".

-Θα ήθελα να μου μιλήσεις και για τον κόσμο που σας στήριξε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

"Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη και ίσως τον στενοχωρήσαμε με την εικόνα μας στο τέλος, αλλά γνωρίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει και είναι κοντά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ