ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίτσα και κλήρωση για το Final-4

Πίτσα και κλήρωση για το Final-4
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το Σάββατο 28/4 στο Official Olympiacos BC Store θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα δυο εισιτήρια του Final-4. Άφθονη πίτσα στο ΣΕΦ την Πέμπτη (26/4, 5μ.μ.)

Όπως ανακοίνωσε, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 12:30 θα παρευρεθούν στο Official Olympiacos BC Store παίκτες της ομάδας προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κλήρωση για τα δυο εισιτήρια του Final Four.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Υπενθυμίζουμε ότι από τις 9 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 27 Απριλίου, όποιος φίλος της ομάδας μας πραγματοποιεί αγορές επίσημων αυθεντικών προϊόντων από το Official Olympiacos BC Store αξίας 30€ και άνω μπαίνει στην κλήρωση για τα δυο εισιτήρια του Final Four της Κωσταντινούπολης.

Επίσης, όσοι φίλοι της ομάδας μας πραγματοποιήσουν αγορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπαίνουν αυτόματα και σε μια σειρά από κληρώσεις με πολλά δώρα, όπως μια επίσημη φανέλα του αρχηγού μας Βασίλη Σπανούλη με όλες τις υπογραφές των παικτών της ομάδας, συλλεκτικά t-shirts του Final Four κ.α

Τέλος, όλοι οι μικροί φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στους παίκτες της ομάδας μας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ημέρας ενώ θα μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα".

Στο μεταξύ όσοι τυχεροί βρεθούν πρώτοι στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από μία πίτσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"H ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο (ΣΕΦ, 17:00) για την ημιτελική φάση των Play-Offs οι πρώτοι 200 φίλοι μας που θα βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν από μια πίτσα, προσφορά της Pizza Fan, Επίσημου Υποστηρικτή της ομάδας μας.

Με την είσοδο τους στο ΣΕΦ, οι πρώτοι 200 φίλαθλοι μας με την επίδειξη του εισιτηρίου ή της κάρτας διαρκείας τους, θα εφοδιάζονται με ένα κουπόνι το οποίο θα παραδίδουν στο ημίχρονο στα ενδεδειγμένα σημεία της Pizza Fan δίπλα στις μπουτίκ του Ολυμπιακού στις Θύρες 3 και 7 προκειμένου να παραλάβουν την πίτσα τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ