ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιο κοντά στο να παίξει ο Πρίντεζης, δύσκολα ο Λοτζέσκι

Πιο κοντά στο να παίξει ο Πρίντεζης, δύσκολα ο Λοτζέσκι

Σχεδόν σίγουρη είναι η συμμετοχή του Πρίντεζη στο ΟΑΚΑ, αμφίβολη η συμμετοχή των Μάντζαρη και Γιανγκ, δύσκολα θα καταφέρει ο Λοτζέσκι. Τελευταία στιγμή για το ποιοι θα παίξουν.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν στις 19.00 για τα Βόρεια Προάστια και στην αποστολή των πρωταθλητών θα βρίσκονται όλοι οι τραυματίες, συν τον Γιάννη Αθηναίου. Οι Πειραιώτες θυμίζουν... νοσοκομείο τις τελευταίες μέρες, καθώς τέσσερις παίκτες τους αντιμετωπίζουν θέματα με τραυματισμούς: Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ματ Λοτζέσκι και Πάτρικ Γιανγκ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Sport24.gr μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Μπάμπεργκ, ο τραυματισμός στην μέση του Γιώργου Πρίντεζη δεν ήταν σοβαρός και όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Πρίντεζης θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνεται καλύτερα, οι ενοχλήσεις (μυικός σπασμός) έχουν υποχωρήσει, ο ίδιος θέλει να παίξει και αν δεν προκύψει ξαφνικό πρόβλημα τελευταίας στιγμής, ο υπαρχηγός των Πειραιωτών θα επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ύστερα από γονατιά που δέχτηκε στο ματς κόντρα στην Μπάμπεργκ. Έχει ακόμη ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο, δεν είναι 100% καλά και αν αγωνιστεί θα χρειαστεί να... σφίξει τα δόντια. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι συγκρατημένα υπέρ του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος επίσης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Όσον αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, έχει τις λιγότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση. Ο Αμερικανός σουτέρ έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και επειδή υπάρχει ρίσκο να επιδεινωθεί η κατάσταση του στο ενδεχόμενο που αγωνιστεί, υπάρχει η άποψη να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.

Με την άφιξη της ομάδας στο ΟΑΚΑ και ακολούθως με την προθέρμανση που θα κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα αποφασιστεί το ποιοι θα βρεθούν στην δωδεκάδα των "ερυθρολεύκων" (στην αποστολή βρίσκονται 13 παίκτες) ώστε να αγωνιστούν στην αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με +25 (88-63) στο ΣΕΦ στο ματς του πρώτου γύρου, αλλά οι πρωταθλητές δεν θα παίξουν με σκοπό να προστατέψουν το προβάδισμα τους. Πρώτος τους στόχους είναι να πάρουν το "διπλό" μέσα στην έδρα του "τριφυλλιού", παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως έπραξαν φέτος στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην EuroLeague (77-79).

Όσο για το αν θα δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αυτό ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ